Maak kennis met

Stoppen met roken coach

Stop nu met twijfelen en neem de controle over je leven terug! Het is tijd om afscheid te nemen van die vervelende gewoonte. Binnen 2 weken kan je rookvrij zijn met een vergoeding vanuit de basisverzekering.

Stoppen met roken is het grootste cadeau dat je aan jezelf kan geven!

Denk je al een tijdje na over stoppen met roken? Dan is dit wellicht het juiste moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van het roken. 

Als voormalig roker weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de gewoonte en verslaving te doorbreken. Roken was voor mij gezelligheid en ook een welverdiend rustmoment. Na vele stoppogingen ben ik nu al zeker 11 jaar rookvrij. Als jij er ook klaar voor bent om te stoppen met roken, kan ik je hierbij helpen. Als coach kan ik je begeleiden bij het opstellen van een persoonlijk plan dat bij jou past en dat je helpt om de gewoonte voorgoed achter je te laten. 

Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt om dit proces gemakkelijker te maken en hoe je de juiste stappen kunt zetten. Ik sta klaar om je te ondersteunen en je te helpen om een gezonder leven te leiden! 

Verder lezen over

Stoppen met roken

Rook

Waarom coaching?

Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het stoppen met roken. Of je nu persoonlijke of telefonische begeleiding wilt, ik ben er om je te ondersteunen bij elke stap van je stoppen-met-roken reis. Door begeleiding wordt je stopkans aanzienlijk vergroot – tot wel 10 keer! 

En het beste van alles is dat deze begeleiding eenmaal per kalenderjaar wordt vergoed vanuit het basispakket en buiten het eigen risico valt. Zo kun je je volledig richten op het stopproces, zonder je zorgen te hoeven maken over bijkomende kosten. 

Hulpmiddelen

De combinatie van professionele coaching en effectieve hulpmiddelen is de sleutel is tot een succesvolle stoppen-met-roken reis. Het beste nieuws? De vergoeding van deze hulpmiddelen valt buiten je eigen risico.

Ik wil je er wel op wijzen dat de vergoeding van hulpmiddelen alleen mogelijk is in combinatie met coaching. Zorgverzekeraars vragen daarnaast om het volledige programma af te ronden. Door deze gecombineerde aanpak en met de juiste inzet van hulpmiddelen, vergroot je aanzienlijk je kans op succes bij het stoppen met roken. Ga je ervoor? 

hulpmiddel
Investeer in jouw gezondheid

Maak een afspraak

locatie

Van Lawick van Pabststraat 3A, 6814 HA Arnhem

Openingstijden

Zie via boeking welke openstaande mogelijkheden er zijn. Heb je speciale wensen? Neem dan contact op via de telefoon.

Contact

Telefoon: 06-25280457 Email: Iris@studiosalina.nl

Contact formulier