Maak kennis met

Kuur op maat

Reset en help jouw lichaam ontgiften door op verantwoorde wijze het afvoeren van afvalstoffen te stimuleren. Met actief detoxen gaan we het lichaam ondersteunen in het zelfgenezend (zelfreinigend) vermogen. Graag werk ik samen met jou aan een passend plan gericht op jouw situatie, doel en wensen. Heb je klachten, of wil je preventief werken aan gezondheid? Het kan zijn dat je wil afvallen, ontzuren, detoxen of even een goede reset voor jouw gezondheid. Ik help je graag op weg en kan jou begeleiden tijdens dit proces. In de meeste vormen van vasten kan ik jou begeleiden zoals sapvasten, watervasten, intermittent fasten of een milde kuur. Ik hoor graag waar jouw behoeftes liggen. 

Detox sap. Studio Salina in Arnhem kan jou helpen in de ondersteuning en persoonlijke begeleiding van een detoxkuur, of sapkuur die op jouw lijf geschreven is. Dit kan ook online.

Lees hier meer wat het voor je kan doen: 

Detoxen is het ontgiften van het lichaam door het afvoeren van afvalstoffen. Detoxificatie is een lichaamseigen proces. Het lichaam beschikt zelf over een belangrijke ontgiftende functie, het zelfreinigend vermogen. Gifstoffen worden onschadelijk gemaakt en vervolgens uitgescheiden door uitscheidingsorganen: de lever, nieren, darmen, lymfe, longen, slijmvliezen en de huid.

Bouw een sterker immuunsysteem op

Een versterkt immuunsysteem, gecombineerd met een verbeterde afvoer van gifstoffen en afvalstoffen via kuren, verhoogt uw algehele gezondheid en weerstand tegen ziekten.

Een frisse gloed en een onberispelijk schone huid

Door het afvoeren van afvalstoffen verbetert de teint, elasticiteit, textuur en frisse kleur. 

  • Verbetering kleur gezichtshuid
  • Strakkere gezichtshuid
  • Vermindering onderkin en rimpels

Ondersteun jouw lichaam om optimaal gebruik te maken van zijn genezend vermogen.

Detox kan helpen kan het lichaam helpen bij het afvoeren van opgebouwde afvalstoffen en ontstekingen.  

Het werkt ondersteunend bij stoppen met roken en helpt bij het overstappen naar gezonde levensstijl. 

Kuur op maat kan helpen bij regelmatige terugkerende klachten zoals terugkerende sinusitis, huidproblemen, maag en darmklachten, gewrichtspijnen en vermoeidheid. 

Gewichtsverlies
Detoxen heeft ook een positief effect op het gewicht. Door de kuur kan je kilo’s kwijtraken. Je voelt je een stuk gezonder en je bent daarna ook meer gemotiveerd om een gezondleefpatroon aan te houden.

Verbetering uiterlijk van cellultis
Er bestaat een direct verband tussen de vertraging van de stofwisseling en de opslag van gifstoffen in vetcellen. Detoxen keert de ophoping van afvalstoffen in de vetcellen om en vermindert cellulitis.

Ontspan met de detox

Tijdens de detox zal je meer ruimte nemen voor ontspanning en ben je bewuster van jouw lichaam. Men ervaart al snel een verbetering vitaliteit en stemming. Energie en uithoudingsvermogen zijn toegenomen en ook de slaap en stemming zijn verbeterd.

Verder lezen over

Kuur op maat

Sapvasten, detoxen helpt de disbalans ontstaan door afvalstoffen op te ruimen. Studio Salina in Arnhem helpt je graag hierbij.

Waarom detoxen?

In onze tijd is de toxische belasting groot, omdat er extreem veel meer toxines en stressoren aanwezig zijn, veel meer dan vroeger. Het doel van detoxen is het opruimen van blokkades die in het lichaam ontstaan. Dit noemen we ook wel verslakkingen ofwel stagnaties en leiden tot disbalans en ontstaan door afvalstoffen. Je kan het onderverdelen in exogene (van buitenaf) en endogene (van binnenuit) toxische belasting. Je kan dus, ondanks dat je zorgt dat je exogene toxines zo veel mogelijk vermijdt, toch een toxische belasting opbouwen door endogene factoren. Stress speelt hierin een enorm grote rol.

Zelfgenezend vermogen

Het is voor het lichaam een vanzelfsprekend mechanisme om te herstellen, dit noemen we ook wel het zelf genezend vermogen. Bij veel mensen kan het eigen systeem de overload aan toxine en stressoren niet meer aan. Regelmatig detoxen kan zeer behulpzaam zijn om het evenwicht in jouw gezondheid te bewaren. In de geschiedenis dat dit al zeker 5000 jaar wordt gedaan en we zien het terug in alle spirituele tradities.

Vrouw in balans na detoxkuur, ze voelt zich gezond. Studio Salina in Arnhem kan je begeleiden.
informatie

Wil je meer weten?

Op de volgende pagina's vind je heel veel informatie. Staat jouw vraag er niet bij?
Bel of app 06-25280457

Investeer in jouw gezondheid

Maak een afspraak

locatie

Van Lawick van Pabststraat 3A, 6814 HA Arnhem

Openingstijden

Zie via boeking welke openstaande mogelijkheden er zijn. Heb je speciale wensen? Neem dan contact op via de telefoon.

Contact

Telefoon: 06-25280457 Email: Iris@studiosalina.nl

Contact formulier