Over Studio Salina

Relax and boost your health

Bij Studio Salina geloven we dat het leven voortdurend in beweging is en dat het bereiken van balans de basis vormt voor een goede gezondheid.

Ons aanbod is volledig gericht op het ondersteunen van jouw lichaam bij het opruimen van afvalstoffen en het creëren van ontspanning, zodat jouw lichaam en energie weer vrij kunnen stromen. We streven ernaar om je te helpen ontgiften en de natuurlijke processen te verbeteren die jouw lichaam al heeft om gezond te zijn.

Bij Studio Salina combineren we innovatieve technologieën met oude technieken, met als doel dat jij je gezond, ontspannen en stralend voelt. Je bent van harte welkom om zelf te ervaren wat wij te bieden hebben.

Meer over mij

Iris Heering, natuurgeneeskundig therapeut, orthomuleculair therapeut en darmtherapeut en Eigenaresse bij Studio Salina in Arnhem.

Iris Heering

Eigenaresse van Studio Salina - jouw partner voor een
stralende gezondheid en welzijn!

“Met 12 jaar ervaring in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie, help ik jou graag om je gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Naast orthomoleculaire therapie bied ik behandelingen zoals infraroodsauna en cupping.

Bij Studio Salina geloven we in een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ik help je niet alleen symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. Ontspan, verminder stress en vind een betere balans in je leven.

Met passie help ik mensen een goede gezondheid te bereiken en te behouden. Ik combineer traditionele natuurgeneeskunde met modern onderzoek, zorg en liefde. Jouw dieet en levensstijl zijn essentieel voor welzijn. Ik beloof je te ondersteunen op jouw reis naar gezondheid, ongeacht de omstandigheden. Kom langs en ervaar het zelf!”

Even binnenkijken

bij studio Salina

Voor wie?

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Ervaar de rustgevende kracht van onze infraroodsauna. Wanneer je een sauna bij ons boekt, heb je de volledige sauna voor jezelf. Je kunt er ook voor kiezen om de sauna te delen met je partner, vriend(in) of familielid.

Wil je proactief werken aan je gezondheid? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ons aanbod is gericht op het behouden van een goede gezondheid. Als je gezondheidsklachten hebt en op zoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren, kom dan vooral langs en bespreek de mogelijkheden met ons.

Vergoeding

Wil je zeker weten dat je verzekeraar de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt?
Met deze gegevens kan je het controleren bij jouw verzekering.

AGB code praktijk : 90091433
ABG code behandelaar:  90114411

Prestatiecode 24000 Orthomoleculaire geneeskunde 

Prestatiecode 24005 Natuurgeneeskundige therapie

Voor meer informatie zie: Kwaliteitstherapeuten
Licentie: CAT Vergoedbaar
KVK: 87607034

Studio Salina Arnhem, deze dame voelt alle vrijheid, souplesse en ontspanning in haar lichaam na tranformation cupping.

Geen eigen risico

Behandelingen die vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, komen niet ten laste van je eigen risico. Wel kan er een maximum zijn aan het aantal behandelingen dat vergoed wordt. Check hiervoor je verzekeringspolis.

Afspraak plannen

We werken uitsluitend op afspraak. Een verwijsbrief is niet nodig!

Annuleren of verzetten

Behandelingen die niet door kunnen gaan, dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. De afspraak wordt dan niet in rekening gebracht. 

Studio Salina is het beste waar ik in de afgelopen maanden ben geweest. Mooi ingericht en gastvrij. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak!
Marijke
Arnhem
Investeer in jouw gezondheid

Maak een afspraak

locatie

Van Lawick van Pabststraat 3A, 6814 HA Arnhem

Openingstijden

Zie via boeking welke openstaande mogelijkheden er zijn. Heb je speciale wensen? Neem dan contact op via de telefoon of via het contact formulier. 

Contact

Telefoon: 06-25280457 Email: Iris@studiosalina.nl

Social

Contact formulier